Değerli Öğrenciler,

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Temsilcisi Seçimi Yönergesi kapsamında, bölümümüz öğrencilerini Fen Edebiyat Fakültesi ve üniversitemiz bünyesinde 2 yıl süresince temsil etmek üzere sizler arasından bölüm temsilcisi seçimi yapılacaktır. Kimya bölümüne kayıtlı olan lisans düzeyindeki tüm öğrenciler bölüm temsilcisi adayı olma hakkına sahiptir. Seçim bölümümüzdeki öğrencilerin katılımıyla oylama usulü ile gerçekleştirilecektir. Bölüm temsilcisi seçilen öğrenci fakülte ve üniversite bünyesinde yapılan toplantılara bölümümüzü temsilen katılım sağlamakla da sorumludur. Ayrıca bölüm temsilcisi olarak seçilen öğrenci, istemesi ve seçilmesi halinde üniversite öğrenci konseyinin ilgili kurullarında görev alabilir ve  öğrenci konseyi başkanı seçimlerine de katılabilir.  Bu bilgiler ışığında bölüm temsilciliğine aday olmak isteyen öğrencilerimizin “Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Temsilcisi Seçimi Yönergesi”ni incelemesini öneriyoruz. Bölüm temsilcisi seçimi ile ilgili seçim bölümümüzce uygulanacak seçim takvimi aşağıda sunulmuştur. Aday olacak öğrenciler belirtilen tarihlerde (8-13 Eylül tarihleri arasında) kayıtlarını bölümümüz asistanlarından Sinan Dinçkan’a yaptırmaları gerekmektedir. Bölümümüz Öğrencilerine duyurulur.

Bölüm Temsilcisi Seçim Takvimi

Seçime Katılacak Aday Öğrencilerin Başvurularının Alınması