Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanımız ve Bölümümüz Öğretim Üyeleri ile Veliler Katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, katılımcıları selamlayarak ve hoş geldiniz diyerek başladığı açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Törenin devamında Kimya Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ömer HAZMAN tarafından konuşma gerçekleştirildi ve Dekanımız ile Bölüm Başkanımız tarafından mezun öğrencilerin mezuniyetlerinin, kendileri, aileleri ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini, kendilerini ve yetişmelerinde çok önemli katkıları bulunan değerli ailelerini ve hocalarını tebrik etmesi ile dereceye giren öğrencilerin plaketlerinin ayrıca törene katılan tüm öğrencilerin diplomalarının takdimi ile tören devam etti. 

Törende mezunlar adına bir konuşma gerçekleştiren Bölüm Birincimiz Fatma Beyza ÇAKALBu fakültede hepimiz güzel dostluklar ve ilerde dönüp baktığımızda içimizi ısıtacak çok değerli anılar biriktirdik. Üniversite hayatımız boyunca yaşamış olduğumuz iyi kötü tüm deneyimlerimiz bizi hayata hazırladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Kimya Bölümümüzün sağlamış olduğu nitelikli eğitim ve geleceğe güvenle adım atabilmemiz için bize kazandırdığı tüm mesleki donanımlarla birlikte, bu fakültenin mezunları olarak mesleklerimizi en güzel şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi. Fatma Beyza ÇAKAL konuşmasını “Hepimizin mezuniyeti kutlu olsun. Hepimizin yolu, şansı açık olsun. Yolumuz bilim ve vicdanımızla aydınlansın! ” sözleriyle tamamladı. 

Mezun öğrencilerin kep atmasıyla tören sona erdi. Tüm mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

21 Haziran 2023, Çarşamba 350 kez görüntülendi