Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) kulüp ve topluluklarının öğrencilere tanıtıldığı “Kulüp ve Topluluklarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor” düzenlendi.

Barış Manço Şölen alanında öğrenci kulüp ve toplulukları ile paydaş kurumların stant açtığı etkinliğe; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Gürbüz Bıdık ve öğrenciler katıldı. Kulüp ve toplulukların öğrencilere açtıkları stantlarda bilgiler verdiği etkinliğin ardından “Grup Açık Konuşalım” konseri gerçekleştirildi. Tanıtım etkinliğine AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, öğrenci kulüp ve toplulukları ile paydaş kurumların stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Barış Manço Şölen alanında yerini alan Kimya Kulübü‘müze ilgi gösteren tüm öğrenci ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

18 Ekim 2023, Çarşamba 219 kez görüntülendi