TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında Prof. Dr. Ömer HAZMAN danışmanlığında Hanife Sena ARSLAN (Yürütücü) ile Feyza EFİLOĞLU (Araştırmacı) ‘nun yer aldığı Toklubaşı otu (Silene Dichotoma) Sulu Ekstraktının In-vitro Yara İyileştirici Etkinliği, Biyolojik Aktiviteleri İle Fitokimyasal Bileşenlerin Araştırılması” başlıklı proje ile Prof. Dr. Aysel BÜYÜKSAĞİŞ danışmanlığında Seyhan TOKTUR (Yürütücü) ile Büşra DURĞAN (Araştırmacı)’ın yer aldığı Korozyonun Önlenmesi İçin Sürdürülebilir ve Yeşil Bir İnhibitör Olarak Karahindiba Ekstraktının Kullanılması” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.

26 Mart 2024, Salı 80 kez görüntülendi