3-4 Haziran 2024 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Erdal Akar Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç DÜNDAR, Dr. Öğr. Üyesi Hülya KAYMAK, Kimya Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileri ile iç ve dış paydaşlarımız katılım sağladı.

 

Program 3 Haziran 2024 Tarihli 1. Oturum kapsamında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mız ile başlayarak, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç DÜNDAR’ın açılış konuşmaları, Kimya Bölüm Başkanı’mız Prof. Dr. Ömer HAZMAN’ın “Geçmişten Günümüze AKÜ Kimya Bölümü” başlıklı konuşmaları ve “Mezun Başarı Hikayeleri” Söyleşileri kapsamında değerli mezunlarımız, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Bihter ŞAHİN, Sn. Şükrü POLAT ve Sn. Serhat OVALI’nın konuşmaları ile devam etti. Kimya bölümü bitirme tezi öğrencilerinin kokteyl eşliğinde poster sunumları konferans salonu önünde gerçekleştirildi. Öğleden sonra gerçekleşen 2. Oturum kapsamında, Kimyagerler Derneği Ege Şubesi Başkan Yardımcısı ve BionLEY Firmasının Kurucusu Sn. Kadriye ÇALIK BOZOĞLAN “Girişimci Bir Kimyager Olmak” başlık seminerini ve yine Kimyagerler Derneği Ege Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Sermin ÖNENÇ “Kimyagerlik ve Çalışma Alanları” başlıklı seminerlerini sundular. 4 Haziran 2024 Tarihli 3. Oturumda ise, Semerkant Devlet Üniversitesi, Biyokimya Enstitüsü, Biyoorganik Kimya Anabilim Dalı’nda görev yapan değerli misafir hocalarımız Sn. Doç. Dr. Davlat TUKHTAEV ve Sn. Doç. Dr. Alısher YUSUPOV “Özbekistan’da Kimya Sektörü ve Eğitim” başlıklı seminerlerini sundular. Son olarak değerli misafirlerimiz, kıymetli öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin de katılımıyla “Piknik Organizasyonu” ile etkinlik sona erdi.

 

Katılım sağlayan tüm öğretim üyelerimize, öğrencilerimize, iç paydaşlarımıza ve hem manevi hem de sponsorlukları ile etkinliğimize maddi destek sağlayan dış paydaşlarımız Respect Enerji Genel Müdürü Sn. Süleyman Selçuk ŞİŞİK ile RedoksLab Genel Müdürü Sn. Turan MUTLU‘ya ayrıca Kimyagerler Derneği Ege Şubesi‘ne ve Afyonkarahisar Park ve Bahçeler Müdürü Sn. Hasan Hüseyin MANAP‘a teşekkür ederiz.

 

Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere!

 

 

 

07 Haziran 2024, Cuma 187 kez görüntülendi